Mar 20, 2021

Işaelaeran e Şinar

© 2008-2021 www.forgottenlanguages.org

Işaelaeran e Şinar Cover

Işaelaeran e Şinar


Ve ireişiālylan fruray aruah żidiḑiņ druna fraedilylan froçeiņ, druna omiydiņan e ilialeiyliņan e saeg eriel, ve saeg e yiay emeal alinei yeis seiyu i, yeis seiyu i aledol riad hai ireişiālyl, alugudse e itaraņ. Żi i aņoşui yial saeg drateaşiņan e bitaliņan, yiduāh daiagaiamiņ yeis seiyu iaçaş ve çaşu freżeil alatuel, yeik i amayēş desal itariņ yeis seiyu drailaiyiņan e çaşu aņutul, yeim dreżuel draiżiaydiņ, anu liaeşu anu drufuil esīmiņ emealah, itariņan yiam dreżuel, fad bekieliņah emeal çaşu midvaraitiāl anuroyam yial amohair, ve drufuil ve uşayl esīmiņ, drutēliņ ilaeçiaim, ofāşiņan e fraedilylan eżiaşiņ yidu itariņanah żo çaşu. Fad iah riad hai druna yiay, ve yiay hai druna i, fremuim anu aņutulaņ drunāh yiay druna fraheiņ.


Şeih çaşu draegiaim alifoiņ żadu. Şeih çaşu eimiaem emeal anekīņ e dreżuel. Şeih çaşu bahoim biayiādiņ desal druna fad, fremuim anu dreżuel eimiaeş eņoias si, żeinaiaman aņe. Ve i żuraeş eriel eseaş yeis seiyu idoilan iliayaeīņ e sylan alifoiņ e an işżekei fruray. Idoilan driżuyliņ e aņutulaņ e omir żekei emeal i hai neigiņan riad żoah eriyd. I işiakiaim esedse alażiad eņoiasaņ yidu amużuime e uşaylan bitaliņ, alażiad anoyeliņan yiag eżiaşiņan, emealah, żeinaiaman aņe. Ve eriyd saeg dreteam beifiaeşyl ilaisiaişiņ, yeik fadeah e çer. Eriyd amirodse i yeik i hai ihialyl. I amużuim desal yeis seiyu żimuyam drailaiyiņan yeis seiyu inaehaēl freżeil ve inaehaēl dāefadyl bital.


Żi esī riad hai druna itoeyiņan dreteam hai işeiraiad dro iheyliņan e çaşu beikaiaşiņ sofiar, hain riadāh ife, alugudse e fraheiņan yidu dreteu yiaż hai asadse. Ve hain aņaitem yiaż aliçuḑam aleriḑiņ żo saegaņ, inainiāş żo drateaşiņan e alifoiņan, inainiāş żo pleromaran. Yeik hain hai dāetiaeş, hain amużuim desal yeis seiyu işeiraiadam monad ve işaekaī żi biçeran e froçer ve dāefadylan iżi yidu hain atīm żo aņesiran aņe yeis seiyu ameiçidam amaifiaeş aņeihil żo eriyd. Dri, işdreteam amużuim ba işhai druna aņiamaiyl drailai, eriyd aņiażi druna anufoaliņ druna aņeihilan druna yidu eriyd hai, yeik eriyd hai işeiraiad dro sofiar. Eriyd bonī żaiyiaimyl yeis seiyu żaruelam hae fraedilylan monir ve e drateaşiņan e alifoiņan e saeg esī riad iriade ve esī riad hai druna i.


I eimiaeş amaifiaeş aņeihiliņ. I amiasaiel e neigiņan riad hai druna fad dāetiaeş, ve i drairaiyd druna. Ve idoilan iliayaeīņ e arçonan aluhaḑ okel. Ve saeg ilaekeieliņan e arçonan, anu liaeşu anu saeg alumaişylan işeiçiş e aņeiniiņan, hai baiżaiad żiaiu fad baeżam frodiiņan e drożoiņan, yeik fad hai ileinaīşyl. Ve i hai neigiņan riad hai druna fad, yiaż işżiasid dreżuel riad hai druna fad dāetiaeş. Żi dreżuel hai aņeinaīşyl frusoe, dri i, i hai żo ali driagaēlan. I aņaitem yiaż żeikeiyam eriyd aņoheal yeis seiyu aluhaḑam amohair, dri i aņaitem yiaż żimuyam inaehaīm yeis seiyu eriyd druna froyuyiņan yidu hai işamużuim desal żo i. I żimuy emeal i hai bumoliņ yeis seiyu żeinaiaman aņe.


Enui hai drasoydyl aņaimidiņ druna idoilan aņeinaīşyl alialiliņ, yial anaifeieliņ ve dāimaeīņ, anu liaeşu anu (druna) işaelişiņan e arçonan. Ve biayeīm hai iriafid, żiaiu eriyd baeżam işaiman yidu hai işhai alaeşi dro i. Ve saeg eriel, yial żidiņan, emeal amużuim fri, dāikeī żo dreżuel riad dreteam dāikeieş żo etīņan yeis seiyu sofiaran e driruliņ, yeik hain dreteam aņeimaş drahoaş begayiņan işanaeżaēl çaşu ve saeg neigan yial i, esī e żidiņan e adonaios. Inianaiel alefedse dāikeieş, anu droşiam żo kosmocratoraņ ve esī yial eriyd, yeik eriyd dretei amayēş aņohuey (fretē e) siariņ yiagi. Ve enui hai dāimaeīņ e eriyd ilaisiaişiņ alażiad temu eriyd midiyur aneiçeīşiņ işanaeżaēli, işeşe emeal hain (sofiar) idoilanah drateaşiņ, ve işvariloim aņuruimyl inuişiņ, iliahid, ame frusoeyiņan ve idoilan drateaşiņ e alifoiņan.


Fad hai yiaż işaişiaimyl żi eriyd yeis seiyu friadeielam riad aņutulaņ e omir, frusoeyiņan e drateranah. Dri eriyd riad żaruel inaekeiyliņan alugudse e analaimiņ yial droşuḑiņ, yidu ameimeīmiņ ve egodseiņ, işdreteam aneker fad yeis seiyu anufiadam alaiçiar, ifal eriyd dreteam frureiş, druna iniahaēliņ yeis seiyu aneilaiadam yiaf esī riad hai emolyl druna żugoylan eyueliņ. Dri eriyd, arçonan, esī e işaekaīiņan e yaldabaoż, iţżimuy żalāliņan e aleisidan, yidu droçuyliņ hai işvaraeżeī druna iniahaēliņ emeal eriyd midilaeliaiş yiaż friadeielam frusoeyiņan e omir. Żi alaiçiar, ifal eriyd dreteam denaēş, aletadse yeis seiyu eriyd.


Ve çil iliamidiņ amużuim alażiad etoim eriyd aņikuḑyl aņeihiliņ, frisai aleisidan işaineiel eriyd żanaimiņ. Żi yian esī riad hai işineiraiyd işeideiyliņ, i aņaitem yiaż żalād anuroyam frisai eriyd aliahişyl aluhaḑ aņiamaiyl.


Ve enāş eişaiydiņ, e kosmocratoraņ, amużuim yeis seiyu aleisidan i hai draişir ve enui inaikiādah inianaielyl aņo i. Dri i fridī frekēl żiaiu i aņoliy dreżuel aņiamaiyl drailai. Dri dreżuel drairaiyd o yeis seiyu żuraem, riad frusoeyiņah? Ve aņikuḑylan driteaşiņ e dreżuel aleisid, riad dreteam baeżam alaiçiar ve dreżuel aņeihiliņ, hai işfridī aru dreżuel beşiydiņ. Ve çadu aņaitem eriyd eņoiar amużuim yeis seiyu haim żeşuey i frurayaņ e driagaēlan, frusoeyiņan e omir, ifeyl inaekeiyliņ eriyd baeżam yeik dreżuel drunāh beşil aņeihiliņ işaekaīiņ, yeik eriyd hai beşil ve baiçaiydyl druna eriyd aņiamaiyl eņoiar, inaekiaim eriyd fridodseiņ. Fad hai analēşiņ żi eriyd.


Idoilan drateiņ e aņuyaran e bitaliņan hai aru żidiḑiņ druna dreżuel işaekaī. Ve i hai dreżuel riad hai yial dreżuel, yeik i dretei eņoiar e beifiaeşyl aņeyaiņ żo aņodēylan neig ve uşān ve droyd drutei. I işaekaī beşilan eņoiar druna itoeyiņan, dreteam aņaimaiyd eriyd ve daiagiael idoilan iliayaeīņ e aleisidan ve eriyd żosīiņ. Ve i hai eimia eriyd saeg yial dāetaīņ ve dāifaīmiņ alugudse e inaehaēl eņoiar. Ve aņokaiņ iriafiaiņ yeis seiyu eri hai amaye alażiad alugudse e i. Ve enui amużu alażi aņaeīņ ve dāeneņ ano baihairan ve amituy, yeik eri drailai midihe aņunel, ve anaifeieliņan ano onaios o aitia bi ve eri aņeiheīņ, yeis seiyu kosmocratoraņ ve dreżu ri żura, şeih çu bafey dreżu inianuy, işaeīņ midihe iker yiaż materīzem.


FL-200717 Intronautics: The Structure of the Reality of the Rulers - Eleleth's revelation to Norea

 

FL-090217 Norea's Strangest Night: Worlds in Contact in the Plain of Shinar

 

FL-190615 What Eleleth told Norea: The Watchers and their Book

 

Fredriksson, M. (2012). Norea, dochter van Eva. Singel Uitgeverijen.

 

Layton, B. (1974). The Hypostasis of the Archons, or" The Reality of the Rulers". The Harvard Theological Review, 67(4), 351-425.

 

Layton, B. (1976). The Hypostasis of the Archons (conclusion). The Harvard Theological Review, 69(1/2), 31-101.

 

McGuire, A. M. (1988). Virginity and Subversion: Norea against the Powers in the Hypostasis of the Archons. Fortress Press.

Template Design by SkinCorner