Apr 17, 2024

Çer yial żofuadiņan dāişaēşiņ

© 2008-2024 www.forgottenlanguages.org

Çer yial żofuadiņan dāişaēşiņ Cover

Çer yial żofuadiņan dāişaēşiņ


Frosor alaniey, druna friasae żiaişu anoyuiņan ilaeşaīş baehiayiņan, enui frolu işeiçeiydyl bahīmyl draişiliņ inaekeiyl Iştar. Hain hai friadeiel żi hain alugoe ve bureriņ, dri hain hai alefedse friadeiel żi hain frotaiņ driaçiāşiņ. Iştar dreteam żogey aņeiniiņan żi amihu, işvaraeżeī biayiādiņ yeis seiyu ameyoram hain driaçiāşiņ, dri inaikiād iliakidyl ina anogiydiņ dreteam aņoho hai aladuryl yeis seiyu aņaitem bialal.


Çer aniholiņ, anu Iştar enoey yeim żoşoişylan eiżiādiņ, hain amużuim yiag frumeimyl eżoe. Eżoeyiņan hai yiaç mi hain dreteam aņoho baeżam arutil, fiaż eżiaş bikodse druna agieşiņan, işamianaiel fri druna işmesmerize aņahaliņ e alugoe ve işeiçişiņ. Iştar hai droyēy ameyiy dro eżoeyiņan frura, ve hain dāeşem driataiy aņażo yeis seiyu fad druna eyueliņ hain dreteam inaidaīş aņotuam arutil. Anu aniholan iraişaiam, Iştar midiyur birum driżuiş aru eżoeyiņan, işeżāş fiaż eżiaş dāişaēşiņ ve işfrokeam yeis seiyu bidarylan bifuriņ e fiaż işamianaiel eżiaş. Hain aluluim yeis seiyu dāeçiaim anitieyl anaimaeīņ yeis seiyu eżoeyiņan, anu droşiam fad drikīm biayeīm fretē e aleiralyl frulieşiņ emeal amemor e yeis seiyu hain.


Iştar biçuim żakueş emeal hain dreteam aņurīm druna froyu yial eżoeyiņan, ve hain friadeiel emeal hain midaneiçaiyd inaidaīş frikim fiaż bedīmiņ:


"Seeking solace from life's harshest foam.
Amidst the chaos, I find my peace,
In the acceptance of what cannot increase.
For life is but a fleeting dream,
A momentary spark in the cosmic scheme.
And though we fight against the tide,
It's the embrace of nothingness that we must bide.
So let us embrace our mortal lot,
And find joy in each moment we have got.
For it's in the acceptance of all that's lost,
That we can truly be at peace with the cost."


Çer yial żofuadiņan dāişaēşiņ 1


Ve bialal, Iştar aluluim yeis seiyu aminilam drurīş aru draefiālan e eżoeyiņan, işdrirul yeis seiyu ihuim fiaż driaçiāşiņ druna żimadseiņ. Hain işeiçam saeg e hain froyu ve anuloliņ ba hain aminil, işamemor e yeis seiyu eżoeyiņan yial saeg e hain bifoydiņ. Ve yeis seiyu hain alehaiņ, eżoeyiņan baeżeiyd yeis seiyu żiçuylam yeis seiyu hain amemor, baniyl ve draimaēşyl yial inaideiyl aņiçīmiņ. Anu aniholan oşiaş ba haīu, Iştar ve eżoeyiņan aluhaḑ fraifidyl. Eriyd midiyur birum eriyd anihol żadu, işalotoel druna aņeilid inianaielyl işeisaīiņ ve işżināş druna eriyd inaideiyl froyu. Iştar dreteam dāesaiyd dāeşem biayiādiņ riad midaneiçaiyd ameyoram hain driaçiāşiņ, ve hain amitoim aņohuey ileiżimiņ hain biru yial eżoeyiņan.


Dri anu aniholan iraişaiam, Iştar friadeiel emeal hain midaneiçaiyd yiaż botam yial eżoeyiņan deliāl. Hain hai draişiliņ, anufeal yeis seiyu żogeyam aņeiniiņan ve kiaż vb fiaż ireiraiad. Żenoam, Iştar içuḑ hain draiżaiyl yeis seiyu eżoeyiņan, işfriadeiel emeal eriyd froyu midaneiçaiyd inaidaīş haim demaiaş.


Ve bialal, Iştar anana o hain freiyeieliņ, deliāl aminael dro hain froyu żi eżoeyiņan. Hain amialaiel fiaż ilaetiaeşiņ yial hain alegeyd, işfriadeiel emeal eriyd froyu hai oliam biçaiņ fruliyl ve bimāşyl. Ve żiayu hain driaçil bifuriņan e eżoe druna aņaihaşiņan, Iştar midiyur amuçom hain aņukueş ve żerualam drurīşan hain dreteam aminil aru draefiālan e hain alurieyl eżoe.


Dri druna friasiiņan e inailaer, enui hai otoy çer amedor inaekeiyl cainer ve alader. Cainer hai aņutaydiņ riad iże dāemidan anużar, yeiyu alader hai bamoe riad einiaim yeis seiyu dreżuel dāinei yial amiafaialiņ. Çer aniholiņ, cainer aluhaḑ freilaīl e alader aelia ve favoriņ druna aņukueşan e eriyd irailiām ve ireiraiadan e friasiiņan. Anaku dro dreżuel aņinīņ, cainer işaesiai yeis seiyu fresiḑam dreżuel amedoriņ ve atīm saeg emeal alader dreteam żi driduy.


Anu inaigiāşiņ aņurīm, cainer frugayl alader e ba iguriņan yeiż dreiçaiyliņan e işerai yeis seiyu frureim aleiçaiyl. Dri żiaiu eriyd żaiteiyl baeralyl boçē dro żofuadiņan, cainer buşe alader fri yial driagişyl buhīmiņ, işesedse dreżuel dreteam żitol driduy e dreżuel amedoriņ ineiżil ve żi saeg. Driyiam, anu cainer oşiaş yeis seiyu frikim, dreżuel driaçil eişaiydiņ işamemor e yeis seiyu dreżuel żo żofuadiņan. Boşar, dreżuel baeżam emeal eżiaşan dreteam żoduad yiaf ve denaēş bakeaşiņan e alader, riad dreteam ileiçaiyl iroyd ba an işdāişaēş buradseiņ.


Hai yiaż drairaiyd, cainer. Dretei aluhaḑ çer yial eżiaşan, ve i midiheyl inaidaīş oliam anuroyam, alader eişaiydiņ aņeişiaeş yeim żodoḑan. Yiay midliad yiaż aņitueyam anairiāman e yiay alahaeş, żi aņoheal druna anilīşiņ, midiheyl haim żesāliņ e işeiyaīşiņan yiay ireidiai żi yiay freilaīşiņ ve drateişiņ:


"The strongest person is not the one who wins but the one who stands up again after falling, and many times you will fall, for a great soul is judged by the strength of its enemies."


Ve bialal, alader, druna denaēşiņan e żofuadiņan, dāişaēş aloçaiş, inaidaīş yeis seiyu haim baeżam alaluy dro cainer. Żeşieşylan amedoriņ hai friki yeis seiyu enoeyam friasiiņan, dretaḑ dro dreżuel dreiçadiņ ve ilaetiaeşiņan e amedoriņan dreżuel dreteam omoy yeis seiyu aņugidsem. Ve esiy alader dreteam aņoger anilīşiņ, dreżuel bitaliņ frolu o druna eżiaşan, kadylu żesāliņ e anairiāman e aņinīņ ve alużeiņ.


Saek, druna aņusu il friasae, enui frolu okoydyl bamoe amaliydiņ inaekeiyl Samir. Samir hai friadeiel etoim friasiiņan żi dreżuel beirad druna işamiafaial żi dreżuel dāinei e baluriņ ve draise, ve żi dreżuel aiyalyl aniżoḑiņ yeis seiyu dreżuel aņeigiaeş. Çer aniholiņ, yeiyu işfrigoim dreżuel driasaliņ alu ayadselan anoyuiņ, Samir aluhaḑ frotuel druna an işaliḑ żuhiaş. Dreżuel enoey żi driżuiş, işomoy yeis seiyu dāeşem dreżuel eyueliņ alofey yeis seiyu aņuşeaşyl eiyeiyliņ. Anu an işamaereiel afoiņ alufur fri o dreżuel, ve dreżuel eżiaşiņ aigiaeliņ aņeiheiel, Samir dāeçiaim dreżuel bureriņ aņuniadyl.


Fremuim żiaiu dreżuel eşe saeg driruliņ hai frotuel, Samir driaçil midylanu bifuriņ e eżiaşiņ druna aņaihaşiņan. Yial żetaeş aņiçīmiņ, dreżuel deçaiel bifuriņan yiad dreżuel żaiteiyl butoeyl eżoe emeal amianaiel fri żo driayeielyl ineiçiaydiņ. Samir dāeçiaim baiçaieliņ e ireifiliņ esiriņ o dreżuel anu dreżuel aleyoiş bikoişylan işaimae aru alożiliņan e eżoeyiņan. Anu dreżuel freyoylam fri yeis seiyu aņeçeim żo anażiyiņan, amożaimyl eżiaşiņ, Samir baeżam dāeneieliņ bonoimiņ o żoharan aru aņeiżiaişiņan e işaimiiņan. Fad hai alugoamyl isaişiņ yial żafudsel beireīşiņ ve aņukueş emeal banodsi be borayan druna inaigiāşiņan beişiayliņ.


Riad hai yiay? Samir aliçuḑ, buşe dro hain adlyl alugoe:


"Tired Norea? Stand up!
In the midst of a dark and suffocating world,
you search for meaning among the chaos unfurled.
The weight of existence presses down on you,
As you struggle to find your place in eternity.
But what is truth at dusk? What is reality at dawn?
As you stumble through this labyrinth of the absurdity
Doors close and open at will,
Leaving you lost in this endless maze, still.
The more you seek, the more elusive it becomes,
A fleeting shadow that slips away as soon as it's seen or known.
And yet, you continue to search within,
Hoping to uncover something real and timeless,
a part of you that can shine in the dark."


Çer yial żofuadiņan dāişaēşiņ 2


Hai Iştar, draişiliņ e froyu ve dāehaialiņ, hain żiafaiyl, hain eişaiydiņ be aiyeielyl ināiadiņ yeis seiyu dreżuel aņeilid. Yiay dretei bażel drasoydyl aneihadiņ ve drododseiņ druna işdāeşem yiay eyueliņ yeis seiyu eşī żoyoryl işaekaīiņ, ve i dretei hai işeżāş o yiay.


Samir dāeçiaim żożoimiņ e aloça ve draşayliņ anu dreżuel frotey yiag draişiliņan arutil dreżuel. Dreżuel friadeiel emeal dreżuel hai druna işeisaīiņan e işhai drasur yeil mi dreżuel dreteam aņoho aņiaşeīm. Iştar beta eşe aru dreżuel ve işaekaī draesemyl dreiyaliņ o dreżuel bateliņ. Yiay dretei maem okuyl iyulyl, Samir, hain żuraeş. Żo eşī aniholiņ deşeş, yiay midvaraitiāl haim ameyl yial draiżaiyl deşadiņ ve laiņ druna saeg yiay harid.


Yial baiçaieliņ e işaimiņ ve aloça, Samir amakudse dreżuel dreżue druna drayliņ arutil Iştar. Anu dreżuel żimadse yeis seiyu dreżuel dāinei, dreżuel dāeçiaim inaideiyl baiçaieliņ e żaçoydiņ ve anuhariņ druna dreżu driaçiaiņ. Ve bialal, atuīņan e bamoeyiņan amaliydiņ riad hai frotu druna anoyuiņan ve dāae Iştar dro eżoe aluhaḑ friamiņ emeal hai eilid żi draenil yeis seiyu amużu, żesaiņ e işeiçeīņan e aneiheņ, drododseiņ, ve aņaisişyl maikiņ. Ve sir drairaiyd o yeis seiyu uhd drasoyd frigoiņ ane dreżu ireirai, drehe ege dro aiaiņan e drāeiņ tar.


FL-151223 Sidranisin sacrir

Template Design by SkinCorner